Sprekers Ondernemersfestival
|
Erik-Jan GinjaarAlgemeen Directeur Postillion Hotels Nederland'Laat de computer het corveewerk doen'
|
Margemeesters - HotshotAd SchaapCEO De Beren Restaurants |
|
Personeel - HotshotRon BlaauwMasterchef & Culinary entrepreneurKeiharde discipline werkt anno 2022 nietmeer. 'Coaching helpt gelukkig wel. Wij willen voor onze mensen een baken van rust en vertrouwen zijn.'
|
|
Margemakers - HotshotSandra van HalderenCEO, Restaurant Company Europe‘We kijken naar absolute marges. Per locatie bepalen we iedere week wat de omzet per uur moet zijn.’ Daar zit het bedrijf bovenop. ‘Je kunt een bedrijf niet sturen op jaarcijfers als je realistisch wilt zijn. Als de omzet per uur heel hoog is, dan gaan we bijvoorbeeld meer personeel aannemen, anders gaat het ten koste van gastvrijheid. Dat is een andere manier van aansturen. Onze visie is dat je gastvrijheid en kwaliteit voorop moet hebben staan en niet een zo hoog mogelijke winst.’ |
|
|
Danny DengEigenaar DadawanDanny Deng werd geboren in China en kwam rond zijn vierde levensjaar naar Nederland. In 2013 opende hij Parkstad Plaza, twee jaar later gevolgd door Dadawan Maastricht. Die formule werd elke twee jaar uitgerold in een andere stad: 2017 in Arnhem, 2019 in Eindhoven, 2021 in Tilburg, 2021 vlak naast restaurant Parkstad Plaza – in Kerkrade en 2022 Little Dadawan in Maastricht. |
|
Terras - PraktijkexpertEugène van AngelbeekEigenaar De Veranda |Winnaar Terras Top 100 2022‘Eén van mijn stokpaardjes is dat wij altijd de controle behouden’ |
|
Frank HeijnemanEigenaar Gast is koning'Een goed terras is een optelsom van kleine dingen’ Frank is de eigenaar van Gast is Koning. Gast is Koning is al 15 jaar een uniek gastvrijheidsconcept. Door de combinatie van Mystery Guest bezoeken, enthousiaste trainingen en overige tools weten zij positieve druk op de teams te houden. De horeca is hun basis, maar zij worden ook steeds vaker benaderd door andere branches. Gast is Koning wil jullie graag kennis laten maken met hun geheime recept waarmee jullie bedrijf een positieve boost zal ervaren! |
|
Rudy GommansEigenaar De Heere van Meijel
‘Eigenlijk kijk ik bij het aannemen van nieuwe medewerkers maar naar één ding: past hij of zij in het team? Het vakinhoudelijke leer ik ze wel.’ |
|
Niels MulderEigenaar NielZ, Almelo‘Interne communicatie is de sleutel naar succes.’ Niels Mulder investeert jaarlijks 3 procent van zijn omzet in het boeien en binden van medewerkers. Met succes, want meer dan de helft van zijn fulltimers is langer dan tien jaar in dienst bij NielZ in Almelo.
|
Misset Horeca Ondernemersfestival 2023
Misset Horeca Ondernemersfestival 2023missethoreca.events@vmnmedia.nl
Misset Horeca Ondernemersfestival 2023missethoreca.events@vmnmedia.nlhttps://ondernemersfestival.missethoreca.nl
2024-03-18
2024-03-18
OfflineEventAttendanceMode
EventScheduled
Misset Horeca Ondernemersfestival 2023Misset Horeca Ondernemersfestival 20230.00EUROnlineOnly2019-01-01T00:00:00Z
InspiriumInspiriumKronenbrugwerf 20 4812 XR Breda Nederland